Daarin wordt ingegaan op de vraag hoe ondernemingen in het Noorden kunnen inspelen op het thema ‘Natuurlijke gezondheid’ als opkomende trend bij de consument .
Natuurlijke gezondheid is ook een opkomende trend: de consument wil voedsel dat een gezond en natuurlijk imago heeft, en bovenal vers is.
De uitdaging voor de foodindustrie is om natuurlijke gezondheid uit grondstoffen te halen, te verwerken in voedingsmiddelen en ‘door te geven’ aan de consument. Welk business perspectief biedt dat uw bedrijf?
Trendwatcher Adjiedj Bakas geeft deze middag zijn visie op voeding. ‘Door innovatie kan er genoeg voedsel geproduceerd worden voor de snel groeiende wereldbevolking. Eten zal het beste medicijn zijn’, aldus Bakas.
Locatie: Dierenpark Emmen
Tijd: 17.00 – 21.30 uur
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Saskia van Gend, projectmanager Food Circle, saskiavangend@tcnn.nl , en Doede Binnema, programmaleider Food & Nutrition HANNN.
(Aanmelden kan tot en met 5 oktober 2012.)



