Innovatie

Symposium in Groningen van Food Circle en het Healthy Ageing Network Noord-Nederland (HANNN): gezonde voeding en ondernemen

Gezonde voeding is niet alleen goed voor mensen, maar ook voor de economie. Dat is de invalshoek van een symposium in Groningen gewijd aan nieuwe ontwikkelingen in de foodindustrie dat in oktober in Groningen wordt georganiseerd.


Leestijd: 1 minuut

Food Circle en het Healthy Ageing Network Noord-Nederland (HANNN) organiserenh in oktober een avondsymposium: ‘Natural Health from Food: een nieuw business perspectief!’.


Natuurlijke gezondheid is een opkomende trend: de consument wil voedsel dat een gezond en natuurlijk imago heeft en bovenal vers is. De uitdaging voor de foodindustrie is om deze natuurlijke gezondheid uit grondstoffen te halen, te verwerken in voedingsmiddelen en ‘door te geven’ aan de consument. Welk business perspectief biedt dat uw bedrijf?


Trendwatcher Adjiedj Bakas zal een lezing verzorgen over dit thema! En verder komen er experts uit de foodindustrie hun ideeën / kennis met u delen over de ontwikkelingen in de regio, het gebruik van producten & grondstoffen, technologie en lifestyle.
Interesse gekregen? Noteer dan 15 oktober a.s. alvast in uw agenda. U kunt zich ook al aanmelden via www.food-circle.nl.